Російські загарбники викрали у Голопристанській громаді на Херсонщині ще одну людину

Російські загарбники викрали у Голопристанській громаді на Херсонщині ще одну людину

Укрінформ
Російські агресори викрали у Голопристанській громаді на Херсонщині ще одну людину, наразі невідома доля п’ятьох містян, серед яких і міський голова Олександр Бабич.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці міська рада Голої Пристані.

«Міський голова та інші наші хлопці досі перебувають у полоні, вчора забрали у полон ще одного мешканця Голої Пристані Сергія Скубеника (всього 5 полонених)!» - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, станом на ранок 17 квітня у місті працюють лікарня та поліклініка, ринок, місцевий автобус на лінії.

Читайте також: На Запоріжжі з початку вторгнення росіяни викрали понад 30 представників влади

Наразі усі в'їзди-виїзди без блокпостів, російські військові досі перебувають у санаторії «Гопри», інформують у міській раді.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Гола Пристань на Херсонщині 28 березня російські військові викрали міського голову Олександра Бабича, у місті проводили обшуки.

На Херсонщині загарбники блокують «зелені коридори» для постачання продовольства та ліків, евакуацію, викрадають активістів, керівників громад, депутатів. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

Читайте також: На Херсонщині вороги розстріляли чоловіка, який не впустив їх жити у власний дім

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації їхнього місця знаходження, сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню.

Фахівці Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю зниклих мешканців регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-