У Бородянці встановили модульні будинки для рятувальників і волонтерів

У Бородянці встановили модульні будинки для рятувальників і волонтерів

Фото
Укрінформ
У Бородянці на Київщині встановлено перші модульні будинки для проживання співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій і волонтерів, які розбирають завали.

Як передає Укрінформ, про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі.

«У Бородянці встановлені перші модульні будинки для проживання співробітників ДСНС та волонтерів, які розбирають завали після вигнання з міста російських окупантів», - зазначив він.

За його словами, раніше 18 таких конструкцій були надані Закарпатській ОВА колишнім губернатором штату Нью-Йорк Джорджем Патакі під час його візиту, але на прохання ОП 15 будинків опинилися на Київщині, яка постраждала внаслідок російської агресії.

Презентація проекту модульних будинків для працівників сервісних служб / Фото: Геннадій Мінченко

Єрмак додав, що у місті також була встановлена точка для харчування.

Читайте також: У Бородянці відновили волоконно-оптичну лінію зв'язку

Очільник ОП проінформував, що його заступник Кирило Тимошенко у суботу поїхав до Бородянки.

Як повідомлялося, Ірпінь, Буча, Гостомель, Бородянка та вся Київська область на початку квітня визволені від російських загарбників. У визволених містах і селах зафіксовані масові вбивства росіянами цивільних. У багатьох жертв зв'язані руки, є сліди катувань, люди вбиті пострілами у потилицю.

За попередньою оперативною інформацією територіальних громад Київщини, значних ушкоджень та руйнувань у Київській області зазнали 1875 об’єктів, із них 546 зруйновано повністю, 1329 частково ушкоджено.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-