На Хмельниччині лісгосп виготовляє для захисників супи та каші швидкого приготування

На Хмельниччині лісгосп виготовляє для захисників супи та каші швидкого приготування

Фото
Укрінформ
У Ярмолинецькому лісгоспі на Хмельниччині налагодили виробництво супів та каш швидкого приготування для захисників України. 

Про це Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«З перших днів повномасштабної війни колектив Ярмолинецького лісгоспу збільшив обсяги випуску продукції побічного користування. Працівники розробили спеціальну рецептуру та оформили серію продукції швидкого приготування згідно всіх стандартів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для українських захисників на підприємстві виготовляють борщовий набір та супові набори (гороховий, макаронний, гречаний), перлову, гречану, рисову каші зі свининою, а також тушковану яловичину.

Вся продукція виходить під гаслом: «Український воїне! Черпай сили! Перемагай ворога! Все буде Україна». Лісівники також підійшли до справи з гумором і закликають військових особисто повернути тару.

Читайте також: На Волині висадили алею памяті загиблих у війні з рф українців

Як повідомляв Укрінформ, на Хмельниччині працівники лісогосподарських підприємств почали готувати перекуси для захисників України. Кожен лісгосп обрав свій напрямок: хтось робить енергетичні батончики, хтось фасує курагу, родзинки, мед, горіхи тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-