Улюбленців харків’ян із єнот-кафе Лізу та Барта вивезли на Полтавщину

Улюбленців харків’ян із єнот-кафе Лізу та Барта вивезли на Полтавщину

Укрінформ
Улюбленців харків’ян єнотів Лізу та Барта з кав’ярні в центрі міста через обстріли вивезли на Полтавщину.

Про це повідомив у Фейсбуці власник закладу та тварин Марко Колесніков, передає Укрінформ.

«Друзі, ситуація в Харкові стає все гірше. Ми прийняли рішення евакуювати єнотів, щоб уберегти їх та людей, які за ними доглядають», - повідомив Колесніков.

Він зазначив, що наразі кафе зачинене, а тварини на Полтавщині мають комфортні умови.

«Екопарк в Ковалівці підтримав нас, виділив дуже зручний вольєр. Найближчим часом ми очікуємо, що з’єднаємося з їхніми єнотами контактними і будемо з ними дружити», - сказав Колесніков.

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну кав’ярня, розташована в підвальному приміщенні, стала прихистком для понад двох десятків людей, які переховувалися там разом із домашніми улюбленцями. Окрім єнотів, там знаходилися собака, коти та криси. Власник закладу займається волонтерською діяльністю.

Читайте також: На захоплених територіях Харківщини рашисти поширюють газету з фейками

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово захоплених територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-