На Одещині ЗСУ знищили ворожий безпілотник «Орлан-10»

На Одещині ЗСУ знищили ворожий безпілотник «Орлан-10»

Укрінформ
У ніч на 15 квітня в Одесі лунали сигнали повітряної тривоги і гриміли постріли – підрозділ 28-ї окремої мехбригади збив десятий ворожий БПЛА «Орлан-10».

Про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Ніч в Одесі та області пройшла під звуки повітряної тривоги, але без обстрілів… Водночас хочу поздоровити воїнів 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу, які збили чергову птаху ворога – десятого безпілотника «Орлан-10». Молодці, дякуємо за бойову роботу», - зазначив Братчук.

Читайте також: ЗСУ на сході знищили два танки та 30 загарбників

Речник Одеської ОВА закликав жителів області бути пильними, оскільки не можна виключити, що діють ворожі диверсійні групи, а також зберігається висока ймовірність активізації повітряної розвідки і ракетних ударів.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на оперативне командування «Південь», на Одещині викрили й затримали злочинне угруповання, яке знаходилось у контакті з ворогом і готувало підґрунтя для співпраці з загарбниками. Зокрема, зловмисники здійснювали дестабілізаційну діяльність серед населення, намагалось проникнути до формувань територіальної оборони і збирали дані про представників силових структур.

Читайте також: У Міноборони закликали серйозно ставитися до повітряних тривог

Нагадаємо, 14 квітня крейсер російського чорноморського флоту «Москва» внаслідок удару українською протикорабельною ракетною системою «Нептун» отримав істотні пошкодження. Інші одиниці корабельного угруповання намагалися надати допомогу, але шторм і потужний вибух боєзапасу перекинули крейсер, і він почав тонути в Чорному морі. У рф офіційно підтвердили, що крейсер російського чорноморського флоту "Москва" потонув під час буксирування до порту.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-