Мер Таврійська заявив про складання своїх повноважень

Мер Таврійська заявив про складання своїх повноважень

Укрінформ
На Херсонщині міський голова тимчасово захопленого військовими рф Таврійська написав заяву на відпустку з подальшим складанням повноважень.

Як передає Укрінформ, відповідне звернення від імені Миколи Різака опубліковане на сторінці Таврійської міської територіальної громади у Фейсбуці.

«У зв'язку з погіршенням стану мого здоров'я та необхідністю тривалого лікування мною написана заява на відпустку з подальшим офіційним складанням повноважень міського голови», - йдеться у дописі.

У заяві висловлюється вдячність всім за співпрацю та підтримку.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники викрали батька загиблого морпіха

Як повідомляв Укрінформ, увечері 1 квітня міський голова Таврійська Микола Різак був викрадений російськими військовими. Вони викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам на Херсонщині, фіксації місця їхнього перебування і сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому визволенню з тюремних камер.

Читайте також: Журналістів у Новій Каховці під дулами автоматів змушують давати інтерв'ю росЗМІ

Спеціалісти Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю зниклих жителів регіону.

На Херсонщині жителі проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей.

Фото: ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-