На Херсонщині російські війська викрали мера Таврійська

На Херсонщині російські війська викрали мера Таврійська

Укрінформ
На Херсонщині російські військові викрали міського голову Таврійська Миколу Різака.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Таврійська міська територіальна громада.

«З вечора першого квітня відсутня інформація про місце перебування міського голови Таврійська Миколи Різака. Він був затриманий російськими військовими», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мета ізоляції та вимоги представників окупаційних військ до очільника міста достовірно поки не встановлені.

Різак персонально відповідає за життєдіяльність 18-титисячної громади, підкреслюється у повідомленні.

Раніше був викрадений також міський голова Голої Пристані Олександр Бабич – станом на 2 квітня, інформації щодо нього та інших семи викрадених російськими військовими мешканців громади немає, інформує на своїй сторінці у Фейсбуці міська рада Голої Пристані.

На Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора, російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені та затримані. Також російські загарбники викрадають жителів області, зокрема, й представників органів місцевого самоврядування.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-