Захисники Миколаєва потребують швидких рішень про зброю з-за кордону - Кім

Захисники Миколаєва потребують швидких рішень про зброю з-за кордону - Кім

Укрінформ
Сьогодні захисники Миколаєва найбільше потребують швидких рішень щодо поставок протиповітряної та протитанкової зброї від наших друзів з-за кордону.

Про це сказав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім під час брифінгу в медіа-центрі України, передає кореспондент Укрінформу.

«Найбільше, чого сьогодні потребують захисники Миколаєва, це швидких рішень про поставки зброї від наших друзів з-за кордону, зокрема, протиповітряної та протитанкової. Вона потрібна і Миколаєву, і всій Україні. Тоді ми зможемо убезпечити наших громадян від ударів ракетами та РСЗВ, які сьогодні використовує ворог для обстрілів нашого міста», - сказав Кім.

Читайте також: Миколаїв будує додаткові лінії оборони – Кім

Він також зауважив, що наразі для Миколаєва дуже важливо відтіснити ворога на якомога більшу відстань – спочатку хоча б до Криму, а потім і далі. Адже тоді мирні мешканці будуть убезпечені від загрози обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-