Затриманий загарбниками на Харківщині письменник Вакуленко живий

Затриманий загарбниками на Харківщині письменник Вакуленко живий

Укрінформ
Затриманий російськими загарбниками письменник із Харківщини Володимир Вакуленко живий.

Про це повідомила у Фейсбуці колишня дружина Вакуленка Ірина Новицька, передає Укрінформ.

«Є трохи новин про Володю. Живий. Під арештом, де - не знаю. Брали його двічі, перший раз після 7-го березня, але відпустили. І ось тепер після 25-го березня вдруге. Дуже чекаю дзвінка від п. Ірини Верещук або її представників. Час дорогий», - написала Новицька.

Щодо молодшого сина Віталія, який проживає разом з батьком і, за першою інформацією Новицької, міг бути захоплений загарбниками, стало відомо, що хлопець перебуває з дідусем.

Читайте також: На Херсонщині вийшов на зв’язок викрадений рашистами староста

Володимир Вакуленко – письменник, громадський діяч. Упорядник і співупорядник кількох друкованих проєктів, організатор та учасник численних літературних акцій і фестивалів. Лауреат міжнародної літературної премії імені Олеся Ульяненка, лауреат Всеукраїнського конкурсу імені Леся Мартовича, лауреат міжнародного конкурсу «Коронація слова», нагороджений відзнакою «Срібний тризуб» до 20-ліття Незалежності України за літературні досягнення. Живе Вакуленко в рідному селі Капитолівка Ізюмського району.

Як повідомлялося, за фактом викрадення письменника Вакуленка слідчі Ізюмського районного управління поліції проводять розслідування.

24 лютого президент рф путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Iryna Novitska

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-