На Херсонщині вийшов на зв’язок викрадений рашистами староста

На Херсонщині вийшов на зв’язок викрадений рашистами староста

Укрінформ
На Херсонщині вийшов на зв’язок викрадений російськими окупантами староста Старої Збур'ївки.

Як передає Укрінформ, відповідна інформація оприлюднена у відеоповідомленні міської ради Голої Пристані у Фейсбуці.

«Віктор Васильович Маруняк, якого утримували в полоні примусово військові російської федерації, сьогодні повертається до нас, вийшов на зв'язок», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що більш детальна інформація буде пізніше.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські окупанти викрали старосту Старої Збур'ївки Віктора Маруняка (Голопристанська ТГ), міського голову Голої Пристані Олександра Бабича, інших мешканців громади.

На Херсонщині жителі проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей. Також вони викрадають мешканців області.

Читайте також: На Херсонщині війська рф відпустили двох мешканців і викрали ще двох

Спеціалісти Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю зниклих жителів регіону.

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити своїх представників до Херсонської області для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам, фіксації місця їхнього перебування і сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому визволенню з тюремних камер.

Читайте також: Мешканці Херсонщини у соцмережах повідомляють про викрадення рідних

24 лютого президент рф путін почав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-