В Одесі не очікують нападу рф з моря - заважає готовність ЗСУ і шторм

В Одесі не очікують нападу рф з моря - заважає готовність ЗСУ і шторм

Укрінформ
Ворожі кораблі не наближаються до узбережжя Одещини, знаючи про готовність до відбиття атак підрозділами берегової оборони ЗСУ, а також через штормову погоду в північно-західній частині Чорного моря. Тому є ризик хіба що ракетних ударів з боку тимчасово окупованого Криму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі представник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«Загарбники продовжують вишукувати способи покращити своє положення на миколаївському напрямку, але наші війська зброєю зупиняють підступні спроби жалюгідної партизанщини, не залишаючи ворогу шансу… Також у Чорному морі зберігається штормова погода з прогнозованим погіршенням - для висадки десанту умови несприятливі», - зазначив Назаров.

Втім, за його словами, загроза ракетних атак як з моря, так і з тимчасово окупованого Криму залишається.

Читайте також: Ситуація в Чорному морі залишається напруженою, висока ймовірність ракетних атак

Як зауважив полковник Назаров, рашисти, нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права, продовжують використання на півдні України цивільного населення як живого щита, а також розміщують техніку у дворах і зухвало вселяються у житлові будинки. Більш того, вдаються до практики ведення боїв у цивільному одязі, маскуючи свою належність до ганебної армії.

Читайте також: Україну чекає одна з найскладніших битв — Зеленський

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ і Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-