На Запоріжжі російські загарбники чинять тиск на тих, хто відмовляється з ними співпрацювати в тимчасово захопленій громаді

На Запоріжжі російські загарбники чинять тиск на тих, хто відмовляється з ними співпрацювати в тимчасово захопленій громаді

Укрінформ
У Запорізькій області в Чернігівській громаді російські загарбники чинять тиск на тих, хто відмовляється з ними співпрацювати.

Про це у Фейсбуці повідомляє речник ЗОВА Іван Арєф'єв, передає Укрінформ.

"Тут почався політичний тиск на службовців, волонтерів, тих, хто відмовився співпрацювати з окупаційною владою. З кожним з них окупаційна адміністрація проводила бесіду. Чинний голова Чернігівської селищної ради відмовився співпрацювати з окупаційною владою та виїхав із смт Чернігівка", - йдеться у дописі.

За повідомленнями з Чернігівської громади, загарбники вивозять майно з хат, ночують у будинках місцевих мешканців. Багато цивільних через це вимушені виїхати до Запоріжжя.

Окрім того, росіяни розшукують воїнів АТО/ООС.

Читайте також: На Запоріжжі росіяни вкрали у селян фури із селітрою

В Україні 47-ий день триває повномасштабне вторгнення військ рф. Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко катують і вбивають українців. росія стверджує, що перша фаза її воєнної операції в основному завершена, і вона зосередиться на повному «звільненні» східного Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-