У Маріуполі прикордонник власним життям урятував радіостанцію – Арестович

У Маріуполі прикордонник власним життям урятував радіостанцію – Арестович

Укрінформ
У Маріуполі український старший офіцер-прикордонник ціною власного життя врятував від російських загарбників радіостанцію зі словами: «Слава Україні!».

Про це розповів позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

«За попередніми даними, сьогодні у Маріуполі один зі старших офіцерів прикордонних військ, будучи оточений ворогами і поранений, підірвав себе разом з радіостанцією, щоб вона не дісталася противнику. Останніми словами в радіостанції були: «Слава Україні!». Низький уклін, слава і честь нашим прикордонникам!», - зазначив Арестович.

Читайте також: Зеленський розповів, як саме Маріуполь впливає на перемовини з рф

Як повідомлялося, російська агресія спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За словами Маріупольського міського голови Вадима Бойченка, у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення становить близько 5 тис. осіб, з них близько 210 дітей.

У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі досі перебувають близько 130 тис. мирних людей, вони благають про порятунок.

Маріуполь російські війська перетворили на величезну руїну, жителі від голоду втрачають свідомість на вулицях, ворожі авіабомби їх живцем ховають у бомбосховищах.

У Маріуполі знаходяться бійці полку «Азов», які продовжують боронити місто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-