Одеситів закликали не наближатись до узбережжя, де є мінні загородження проти ворожого десанту

Одеситів закликали не наближатись до узбережжя, де є мінні загородження проти ворожого десанту

Укрінформ
Одеситів та мешканців Одеської області військові закликали не наближатись до узбережжя, де можуть бути мінні загородження проти ворожого десанту. 

Крім того, рибалок та власників плавзасобів просять не пересуватись біля берегів Одеської області, щоб не наражати себе на небезпеку. Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ.

«До уваги одеситів, мешканців Одеської області та гостей Одещини! Вкотре закликаємо: не наближайтеся до мін та боєприпасів! Одеська область, як і всі регіони України, продовжує боронити нашу землю від вторгнення Російської Федерації. Система оборони узбережжя включає в себе мінування певних територій, де ворог може здійснити висадку морського десанту. Тому звертаємося з проханням у жодному випадку не пересуватися по території узбережжя Одеської області. Це небезпечно для вашого життя!!! Закликаємо рибалок та власників плавзасобів не пересуватись біля берегів Одеської області, щоб не наражати себе на небезпеку потрапити під можливий вогонь та мінні загородження!», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у разі виявлення підозрілих предметів, необхідно звернутись до рятувальників або поліції.

Читайте також: Джонсон представив Зеленському новий пакет допомоги від Британії

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня російські загарбники атакували з повітря Одесу. Цього ж дня Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Велика Британія збирається надати Україні протикорабельні ракети для знищення російських воєнних кораблів та звільнення прибережних міст, що зазнають обстрілів з моря. Зокрема, аби запобігти просуванню російських загарбників на Одесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-