Населені пункти Київщини отримали майже 40 тонн гуманітарної допомоги

Населені пункти Київщини отримали майже 40 тонн гуманітарної допомоги

Фото
Укрінформ
У селище міського типу Іванків Київської області та в навколишні села - Сукачі, Обуховичі і Термахівку - минулої доби були доставлені майже 40 тонн гуманітарної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Вісім автомобілів доправили близько 40 тонн гуманітарної допомоги: продуктів харчування, засобів гігієни, медикаментів та товарів першої необхідності для немовлят", - зазначають у відомстві.

Частина допомоги була направлена до органів місцевого самоврядування для подальшого розподілу серед місцевих жителів, решта передана населенню безпосередньо на вулицях.

Крім того, екіпажі парамедиків міжнародної благодійної організації “Фонд Добра та Любові” надали населенню екстрену допомогу і доставили сімох громадян, які потребували невідкладної госпіталізації, до обласної лікарні в Києві.

Відповідна допомога була залучена за координації Мінреінтеграції та у співпраці з Help Ukraine Center.

Читайте також: Епіфаній разом з «Госпітальєрами» привіз гумдопомогу в Бородянку

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-