Епіфаній разом з «Госпітальєрами» привіз гумдопомогу в Бородянку

Епіфаній разом з «Госпітальєрами» привіз гумдопомогу в Бородянку

Фото
Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній побував у зруйнованому російськими окупантами селищі Бородянка Київської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ПЦУ у Фейсбуці.

«Днями наш Предстоятель відвідав Бучу, Ірпінь та Гостомель, вчора побував у Бородянці, аби помолитися за душі закатованих і розстріляних мирних мешканців, надати підтримку тим, хто вижив, подякувати тим, хто захищав, благословити тих, хто боронитиме нас далі", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, митрополит Епіфаній разом з батальйоном «Госпітальєрів» під командуванням Яни Зінкевич доставив до місцевого храму Різдва Пресвятої Богородиці гуманітарну допомогу, надану громадою українського православного собору святого Андрія з Вашингтона.

Епіфаній разом з «Госпітальєрами» привіз гумдопомогу в Бородянку / Фото: ПЦУ

Також Предстоятель поспілкувався з воїнами-захисниками та рятувальниками, які лише вчора дістали з-під завалів у Бородянці шість тіл загиблих людей. Він подякував рятувальникам за їхню важку, але надважливу працю.

Крім того, владика відвідав храм на честь святого Димитрія Солунського, який також постраждав від російських обстрілів, але вистояв.

Читайте також: У Бородянці з-під завалів двох будинків дістали тіла 26 людей

Як повідомлялося, генпрокурор Ірина Венедіктова заявляла, що у Бородянці може бути найгірша ситуація із жертвами серед мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-