Міст в Ірпені запрацює вже завтра в тимчасовому вигляді – ОП

Міст в Ірпені запрацює вже завтра в тимчасовому вигляді – ОП

Укрінформ
Романівський міст в Ірпені, зруйнований внаслідок російських обстрілів, запрацює у тимчасовому вигляді вже в неділю, 10 квітня.

Про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Романівський міст в Ірпені запрацює вже завтра. Зараз це тимчасовий, насипний міст, який дозволить рух, постачання гуманітарної допомоги та допоможе пришвидшити відновлення міста Ірпінь. Згодом міст буде відбудований повністю", – зазначив він.

Єрмак наголосив, що українська влада працює ударними темпами, щоб відновити інфраструктуру постраждалих від російської агресії регіонів.

Як повідомлялося, міст у Романівці з'єднує Ірпінь із Києвом. Під час активних бойових дій на Київщині громадяни евакуювалися, зокрема і через цей міст, однак російські загарбники його підірвали.

Читайте також: В Україні почали відновлювати зруйновані загарбниками дороги та мости - ОП

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-