Загарбники відібрали автобуси, тому евакуювати людей з Мелітополя поки неможливо

Загарбники відібрали автобуси, тому евакуювати людей з Мелітополя поки неможливо

Укрінформ
Українська сторона не може продовжити евакуацію людей через те, що російські військові не повернули автобуси та вантажівки з гуманітарного конвою, які йшли із Запоріжжя до Мелітополя

Про у Фейсбуці повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Російські військові все ще не повернули нам автобуси та вантажівки. Пройшла майже доба з так званої «конфіскації» нашого транспорту та 3 доби дороги гуманітарного конвою із Запоріжжя до Мелітополя", - написав він.

За його словами, наразі всі рівні української влади підключились до переговорного процесу з російською стороною, намагаючись допомогти мелітопольцям і мешканцям Мелітопольського району.

Читайте також: У Бердянську російські загарбники заблокували роботу гуманітарного центру

"Ми бачимо, що дії окупантів непередбачувані. Але як тільки нам повернуть автобуси - ми розпочнемо евакуацію населення. Маємо надію, що це скоро відбудеться. Про час та місце відразу повідомлю!", - наголосив Федоров.

Як повідомлялось, 7 квітня ввечері Федоров повідомляв, що гуманітарний конвой, який 6 квітня вийшов із Запоріжжя, під'їжджає до Мелітополя, але загарбники пропустили лише автобуси, заблокувавши вантажівки з допомогою.

Пізніше з'ясувалось, що російські загарбники не пропустили гуманітарний вантаж до міста та вилучили автобуси і фури з ним. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-