На Харківщині бригада енергетиків підірвалася на міні, двоє поранені

На Харківщині бригада енергетиків підірвалася на міні, двоє поранені

Фото
Укрінформ
На околиці м. Дергачі на Харківщині бригада Харківобленерго на службовому автомобілі підірвалася на міні, двоє людей поранені.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі АТ «Харківобленерго».

«Надзвичайна подія трапилася 8 квітня на околиці Дергачів. Бригада енергетиків направлялася на усунення аварійного пошкодження в електромережі. За попередніми даними, службовий пікап на грунтовій дорозі наїхав на міну. Внаслідок вибуху два працівники Дергачівського РЕМ отримали поранення, їх доставили до лікарні. Від автівки залишилася купа заліза», - повідомили в компанії.

В пресслжбі уточнили, що постраждалих наразі оперують.

З початку повномасштабної війни фахівці Харківобленерго щодня працюють у зоні бойових дій, неодноразово потрапляючи під обстріли. Незважаючи на ризик, енергетики тримають електричні мережі в робочому стані, від яких заживлені лікарні, об'єкти критичної інфраструктури та житлові райони.

В Дергачах, які щодня зазнають обстрілів і де працювали енергетики, світла немає кілька днів.

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня електромонтери Тростянецької експлуатаційної бригади «Сумиенерго» підірвалися на протитанковій міні - один загинув, двоє у важкому стані в лікарні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото надані пресслужбою "Харківобленерго"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-