Всі поранені у Краматорську – в лікарнях Донеччини чи сусідніх областей

Всі поранені у Краматорську – в лікарнях Донеччини чи сусідніх областей

Укрінформ
Всі поранені на залізничному вокзалі у Краматорську розподілені по лікарнях Донеччини та сусідніх областей, щоб медики вчасно провели операції і надали необхідну допомогу.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на онлайн-зв’язку в UkraineMediaCentre Kyiv.

«Зараз всі поранені розподілені по всіх медичних закладах області, долучаємо також сусідні області. З колегами на зв’язку, щоб вчасно проводити операції, надавати першу необхідну допомогу постраждалим», - сказав очільник області.

Читайте також: Ракетний удар по вокзалу Краматорська: кількість загиблих зросла до 39

Він зазначив, що процес надання необхідної медичної допомоги постраждалим на вокзалі вже налагоджений і лікарі борються за життя кожної пораненої людини.

«Цей процес налагоджений. І це не тільки Краматорськ. Звичайно, я не буду називати локації. Вже розподілено, і всі карети швидкої допомоги довезли людей до необхідних лікарень. І також частина буде переведена в інші області в залежності від стану постраждалих», - пояснив Кириленко.

Читайте також: Під час обстрілу Краматорська на вокзалі було чотири тисячі людей, більшість – жінки і діти

Він нагадав, що сьогодні, 8 квітня, приблизно о 10.30, коли цивільні громадяни завантажувалися на залізничному центральному вокзалі Краматорська, був приліт ворожої крилатої ракети «Точка -У» з касетними боєприпасами. У результаті 39 людей загинуло і 87 осіб було поранено.

Як повідомляв Укрінформ, по залізничному вокзалу Краматорська вдарили дві російські ракети. Із цього вокзалу щодня проводиться евакуація мирного населення. Поїзди вирушають у різні міста на заході та в центрі України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-