Ракетний удар по вокзалу Краматорська: кількість загиблих зросла до 39

Ракетний удар по вокзалу Краматорська: кількість загиблих зросла до 39

Укрінформ
У Краматорську число загиблих внаслідок ракетного удару агресора по залізничному вокзалу зросло до 39 людей, також відомо про 87 поранених.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Станом на 13:00 відомо про 39 загиблих і 87 поранених під час обстрілу залізничного вокзалу у Краматорську. Серед поранених - значна кількість важких», - написав очільник області.

Він нагадав, що російські фашисти сьогодні вранці обстріляли "Точкою-У" залізничний вокзал у Краматорську, звідки організовано курсують евакуаційні поїзди, які вивозять жителів Донеччини у безпечніші області України.

Читайте також: Під час обстрілу Краматорська на вокзалі було чотири тисячі людей, більшість – жінки і діти

«Росіяни навмисне намагаються зірвати евакуацію мирного населення, щоб прикриватися цивільними. Для них життя людей - лише розмінна монета та інструмент для досягнення своєї цинічної мети. Не дочекаються! Евакуація продовжиться. Усі, хто захоче покинути межі області, зможуть це зробити», - заявив Кириленко та порадив стежити за офіційними повідомленнями.

Читайте також: Зеленський розповів парламенту Фінляндії, як рф розстріляла цивільних на вокзалі Краматорська

Як повідомляв Укрінформ, по залізничному вокзалу Краматорська вдарили дві російські ракети. Із цього вокзалу щодня проводиться евакуація мирного населення. Поїзди вирушають у різні міста на заході та в центрі України.

Президент Володимир Зеленський проінформував, що росіяни вдарили по залізничному вокзалу Краматорська «Точкою-У».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-