Харківська компанія STALEKS евакуювалася до Вінниці

Харківська компанія STALEKS евакуювалася до Вінниці

Укрінформ
До Вінниці із зони бойових дій евакуювалась харківська компанія STALEKS. 

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов, передає Укрінформ.

«STALEKS - десята компанія, яка переїхала до Вінниці. Підприємство у Харкові випускало понад 50 видів продукції - від манікюрного інструменту до шкіряних аксесуарів. 11 млн виробів на рік. Компанія є одним з найбільших у світі виробників б'юті-інструменту», - написав Моргунов.

Як розповів заступник міського голови Андрій Очеретний, компанія STALEKS, - одна з найбільших у світі виробників інструментів для індустрії краси, - обрала для релокації Вінницю після трьох тижнів перемовин та показів промислових майданчиків.

Це підприємство виготовляє пушери, пінцети, ножиці та інше. До початку війни тут щодня випускалось понад 30 тис. одиниць продукції (річна потужність - близько 11 млн одиниць).

Читайте також: Більше 1,4 тисячі підприємств подали заявку на переміщення у безпечніші регіони

Як повідомлялось, українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до Західної України. Для цього запущено програму з релокації українських виробництв за підтримки держави.

Вінницька міськрада опрацювала запити про релокацію від 54 компаній із зони бойових дій. Вісімнадцяти надано інформацію щодо вільних об’єктів у Вінниці і вони розглядають надані пропозиції, здійснюється спільний виїзд на локації для ознайомлення.

Фото: Фейсбук Сергія Моргунова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-