Держава запустила програму з релокації виробництв до Західної України

Держава запустила програму з релокації виробництв до Західної України

Укрінформ
Підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до Західної України.

Про це повідомляє Міністерство економіки України в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до Західної України. Для цього запущено програму з релокації українських виробництв за підтримки держави", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підприємствам, які планують переміститись до безпечних областей, буде надана допомога у підборі місць для їх виробничих потужностей, перевезення та розселення персоналу, а також пошуку нових працівників.

Для участі у програмі необхідно заповнити заявку, в якій, зокрема, потрібно вказати назву підприємства, адрес виробництва, спеціалізація, можливість виробництва товарів/продукції для потреб оборонної сфери, контактні особи підприємства, потреба у виробничому приміщенні тощо.

"Програма спрямована на збереження виробничого і трудового потенціалу України і орієнтована на усі підприємства, які бажають перемістити виробництво на території Західної України", - додали в міністерстві.

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-