У Бородянці відзавтра рятувальникам допомагатимуть добровольці

У Бородянці відзавтра рятувальникам допомагатимуть добровольці

Укрінформ
У Бородянці Київської області у п’ятницю разом зі співробітниками ДСНС почне відновлювальні роботи перша сотня добровольців-рятувальників.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

«Десь тиждень тому ми дійшли думки, що без допомоги волонтерів нам не обійтися, і закликали людей вступати у ряди добровольців-рятувальників. Перша сотня добровольців вже завтра розпочне відновлювальні роботи в Бородянці пліч-о-пліч з ДСНС! Зробимо це разом», - повідомив заступник очільника МВС.

За словами Єніна, щоб записатися до лав добровольців-рятувальників потрібно заповнити анкету, після чого анкетні дані особи будуть передані відповідному місцевому органу виконавчої влади за територіальним принципом (через відповідне ГУ ДСНС в ОДА або ОВА).

Читайте також: У Бородянці з-під завалів двох будинків дістали тіла 26 людей

Також долучитися до цих формувань, як уточнив Єнін, можливо за допомогою: чат-боту WhatsApp; Телеграм-каналу); Фейсбуку та Інстаграму.

Як повідомлялося, глава МВС України Денис Монастирський заявив, що стосовно питання розбору завалів, які утворилися внаслідок дій військових рф в Україні, то сил лише рятувальників для здійснення цього наразі не вистачає. Щодо Бородянки, то вона вщент зруйнована російськими загарбниками, хоча жодного військового об’єкту тут не було.

Фото: Eugene Enin, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-