Ракетна атака на Миколаївську ОДА: сім'ї загиблих і постраждалі отримають грошову компенсацію

Ракетна атака на Миколаївську ОДА: сім'ї загиблих і постраждалі отримають грошову компенсацію

Укрінформ
У Миколаєві сім'ї загиблих і постраждалі внаслідок ракетного обстрілу будівлі ОДА працівники отримають грошову компенсацію

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«З метою підтримки постраждалих працівників та сімей загиблих працівників ОВА та обласної ради внаслідок ракетного обстрілу, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім видав розпорядження, відповідно до якого передбачена виплата допомоги зазначеним категоріям коштом обласного бюджету», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сім’ї загиблих працівників отримають одноразову адресну грошову допомогу у розмірі 248 тисяч 100 грн на одну сім’ю і компенсацію витрат на поховання. Також постраждалі працівники отримають одноразову грошову допомогу у розмірі від 11 тис. 965 грн до 47 тис. 860 грн в залежності від ступеня отриманих ушкоджень.

Наразі департаментом соціального захисту населення Миколаївської ОВА підготовлено необхідні документи для здійснення відповідних виплат. Найближчим часом сім’ї загиблих та постраждалі особи отримають зазначені виплати.

Читайте також: «Денацифікація» по-кремлівськи: росіяни оприлюднили програму геноциду українців

Як повідомлялося, 29 березня внаслідок ракетного удару російських військ по приміщенню Миколаївської ОДА загинуло 36 людей, ще 34 отримали поранення.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну, російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-