Загарбниками в Енергодарі керує начальник військ радіаційного захисту рф

Загарбниками в Енергодарі керує начальник військ радіаційного захисту рф

Укрінформ
росіянами в Енергодарі керує начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту збройних сил рф генерал-майор валерій васильєв.

Як передає Укрінформ, про це НАЕК Енергоатом повідомляє в Телеграмі.

васильєв зайшов в Енергодар близько двох тижнів тому під час чергової ротації російських військ. Саме за його наказом минулої п’ятниці жорстоко розігнали мирну акцію на підтримку України та використали проти беззбройних людей автомати і світло-шумові гранати, сльозогінний газ.

Наразі саме він стоїть у джерел насильницького просування руского мира в Енергодарі. Не оминув він увагою і Запорізьку АЕС – активно коментує пропагандистським росзмі ситуацію на станції та її роботу, - ідеться в повідомленні.

Підтримкою російського генерала заручились і місцеві зрадники, які агресивно тиснуть на містян за проукраїнську позицію, наживаються на крадіжках гуманітарної допомоги та перепродажу палива, оголошують себе керівниками міста, відчувають повну безкарність, підкреслюють в Енергоатомі.

Читайте також: Запорізька АЕС продовжує працювати в енергосистемі України

Як повідомляв Укрінформ, Запорізька АЕС та Енергодар із 4 березня захоплені російськими військами. На майданчику ЗАЕС, крім військових рф, тривалий час незаконно перебувають представники росатома.

6 квітня в Енергодарі росіяни почали створювати фейкові органи влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-