В Ужгороді відкрили мистецьку виставку

В Ужгороді відкрили мистецьку виставку "Вільні люди" на підтримку 128-ї бригади

Укрінформ
В Ужгороді відкрили мистецьку виставку картин "Вільні люди" на підтримку 128-ї бригади ЗСУ.

Про це повідомили в Фейсбуці Ужгородської міськради, передає Укрінформ.

"Мистецьку виставку "Вільні люди" на підтримку бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади відкрили у галереї "Ужгород". Закарпатська організація Національної спілки художників України об’єднала в експозицію твори провідних майстрів Закрапаття, полотна можна придбати, 50% виручених коштів передадуть військовим." - йдеться в повідомленні.

Як зазначив голова Спілки художників Закарпаття Борис Кузьма, що назву однієї зі знакових пісень гурту "Без обмежень" обрали назвою виставки тому, що всі ми зараз боремося за те, аби бути вільними людьми, вільним народом.

Читайте також: У Коломиї проведуть мистецьку акцію «Перемога в єдності» - виручені гроші підуть на армію

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв запросив активно долучатися, купувати картини і для підтримки наших захисників, і щоб зберегти для себе, родини, мистецьке нагадування про ці дні нелегких випробувань для нашої держави.

Він вдзначив, що і корифей закарпатського мистецтва Володимир Микита у дуже поважному віці прийшов підтримати колег, на виставці представлені його роботи, а загалом те, скільки людей зібралося – свідчить про нашу єдність, про те, що такі акції дуже потрібні.

Фото: Фейсбук Ужгородська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-