Справа про держзраду: керівника прокуратури Миколаєва арештували без права на заставу

Справа про держзраду: керівника прокуратури Миколаєва арештували без права на заставу

Укрінформ
Центральний райсуд міста Миколаєва обрав запобіжний захід керівнику Миколаївської окружної прокуратури, підозрюваному у державній зраді.

Про це повідомляє пресслужба Центрального райсуду у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва Світланою Скрипченко обрано запобіжний захід керівнику Миколаївської окружної прокуратури, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.111 КК України (державна зрада). Ухвалено рішення обрати щодо підозрюваного тримання під вартою без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

Відповідно до матеріалів клопотання, останній надавав через третю особу представникам спеціальних служб рф інформацію, що шкодить територіальній цілісності, суверенітету та недоторканості України.

Читайте також: Колишньому міському голові Ізюма і двом депутатам міськради інкримінують держзраду

Підозрюваний частково визнав свою провину, зазначав, що надавав певну інформацію одному з блогерів у мережі Інтернет, публікації якого здались підозрюваному об’єктивними та актуальними. Інформацію він надавав для подальшого розміщення у вищезазначеному блозі.

Як повідомлялося, 5 квітня СБУ затримала керівника Миколаївської окружної прокуратури за підозрою у державній зраді.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-