Колишньому міському голові Ізюма і двом депутатам міськради інкримінують держзраду

Колишньому міському голові Ізюма і двом депутатам міськради інкримінують держзраду

Укрінформ
Державне бюро розслідувань порушило кримінальні справи за фактом державної зради проти колишнього міського голови міста Ізюм, двох чинних депутатів Ізюмської міської ради та колишнього працівника поліції.

Про це повідомляє пресслужба відомства, передає Укрінформ.

“Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом державної зради колишнього міського голови міста Ізюм, двох чинних депутатів Ізюмської міської ради та колишнього працівника поліції”, - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, зловмисники перейшли на бік ворога та почали допомагати окупаційним військам. Вони «зливають» інформацію про розташування військ ЗСУ, місцевих активістів, підприємців, учасників тероборони та членів їхніх сімей.

Також встановлено, що зловмисники активно займаються дезінформацією місцевого населення. Тиражують фейки про начебто здачу українською владою Києва, Харкова та Ізюма. Колаборанти також закликають місцевих мешканців до співпраці із загарбниками.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-