Чернігівщина працює над відкриттям альтернативних шляхів до Києва

Чернігівщина працює над відкриттям альтернативних шляхів до Києва

Відео
Укрінформ
Чернігівська обласна військова адміністрація спільно з військовими шукають ще кілька альтернативних маршрутів до Києва.

Про це під час прямого включення в загальнонаціональному телемарафоні сказав голова Чернігівської ОВА Вячеслав Чаус, передає Укрінформ.

“Вчора ми, дякуючи нашим військовим, запустили перший маршрут з Києва до Чернігова. Зараз, зважаючи на великий трафік, шукаємо можливості відкрити ще кілька альтернативних маршрутів. Багато гуманітарної допомоги потребує Чернігів і навколишні села. З яких російські окупанти обстрілювали місто. Зараз можна вільно виїхати із міста. Усім, хто бажає повернутися до Чернігова, я би радив не поспішати, бо через великі руйнування місто має дуже обмежені ресурси: побиті житлові будинки, посічені лінії електромереж, розбита інфраструктура. Їх відновлення займе не один місяць”, - сказав голова Чернігівської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, вчора до Чернігова прибула перша партія гуманітарної допомоги з медикаментами та потужними генераторами.

Читайте також: На Чернігівщині родина підірвалася на російській протитанковій міні

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських населених пунктів з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-