Мер Бучі просить повернутися у місто працівників соціальної сфери та комунальників

Мер Бучі просить повернутися у місто працівників соціальної сфери та комунальників

Укрінформ
Міський голова Бучі Анатолій Федорук просить депутатський корпус та співробітників комунальних підприємств повернутися в Бучу.

 Про це він заявив у відеозверненні у вівторок, передає Укрінформ.

"Шановні бучанці! Ми всі вболіваємо за наше місто, тому прошу депутатський корпус та співробітників комунальних підприємств повернутися в Бучу. Також громаді потрібні соціальні працівники – налагодити гуманітарну роботу. Потрібні медики. Прошу Антона Довгопола, який до останнього мужньо підтримував заклад, відновити роботу центральної лікарні", - зазначив мер.

Читайте також: Супутникові знімки показують, що вбивства у Бучі скоєні під час російської окупації - NYT

Він повідомив, що наразі немає електрики, газу та зв‘язку, "але є план з відновлення життєво важливої інфраструктури в Бучі та селах. Потрібні фахівці, щоб його втілити. Якщо можете – повертайтеся", - звернувся Федорук.

"Якщо ж війна змусила вас виїхати за кордон, прошу допомагати Бучі дистанційно. Тут бракує рук і ресурсу. Участь кожного важлива. Долучайтеся", - зазначив він.

Читайте також: Росія створює «інформаційну бульбашку» щодо злочинів у Бучі - ЦПД

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовані масові вбивства загарбниками цивільних.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-