У Вінниці притулок для тварин прийняв 45 котів та собак, евакуйованих з Маріуполя

У Вінниці притулок для тварин прийняв 45 котів та собак, евакуйованих з Маріуполя

Укрінформ
Вінницький притулок прийняв 45 тварин, евакуйованих з Маріуполя, містян просять стати кураторами для врятованих чотирилапих.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«З початку нападу російських орків на Україну, Муніципальний притулок для тварин у Вінниці працює в посиленому режимі. Зокрема, нещодавно тут прийняли 45 тварин із Маріуполя - їх врятували британські волонтери з міжнародної організації. Щоб чотирилапі швидше адаптувалися у новому середовищі, працівники притулку запрошують небайдужих вінничан стати кураторами тварин та за можливості брати їх на перетримку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у притулку щоденно з'являються нові підопічні - улюбленці переселенців із зони бойових дій, які прямують за кордон і не мають можливості забрати тварин з собою.

Керівництво притулку співпрацює з міжнародними волонтерськими організаціями для отримання збалансованих кормів, ліків, а також вакцин для котів та собак. Тварин лікують і годують: одна із міських ветклінік погодилася надавати тваринкам послуги за пільговою ціною.

Утім, наразі притулок переповнений. Тому волонтерів та небайдужих вінничани просять допомогти закладу.

Читайте також: У Запоріжжі власники мінізоопарку приймають тварин у переселенців

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-