Нафтогаз продовжує постачати газ 270 тисячам абонентам на Херсонщині

Нафтогаз продовжує постачати газ 270 тисячам абонентам на Херсонщині

Укрінформ
ГК «Нафтогаз України» продовжує постачати газ 270 тис. клієнтам Херсонської області.

Про це повідомляє Нафтогаз в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Наголошуємо, що ГК «Нафтогаз України» продовжує постачати блакитне паливо в регіон, а це 270 тис. клієнтів, які отримують український газ від «Нафтогазу». Ми не допустимо жодних штрафів, а тим паче відключень від газу наших людей», — підкреслюють в компанії.

Зауважується, що з початку повномасштабного вторгнення росії клієнти компанії в Каховці, Каланчаку, Генічеську, Херсоні, Нижніх Сірогозах, Скадовську, Чаплинці, Чорнобаївці та інших містах області вже оплатили понад 50 тисяч рахунків.

Читайте також: На Херсонщині військові рф викрадають і катують людей

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін почав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Населені пункти Херсонської області з перших днів війни перебувають в окупації. Жителі регіону регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені та затримані. Також російські загарбники викрадають жителів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-