На Київщині за добу визволили понад 30 населених пунктів

На Київщині за добу визволили понад 30 населених пунктів

Укрінформ
Упродовж доби Збройні сили України визволили від російських загарбників понад 30 населених пунктів у Київській області.

Про це радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив на брифінгу в суботу, передає кореспондент Укрінформу.

«З північного заходу і північного сходу Києва наші війська вибивали противника в бік державного кордону. Відбивали вдало. Визволили понад 30 населених пунктів», - сказав радник керівника ОП.

Читайте також: У Гостомелі російські загарбники розстріляли автомобіль із жінкою і дитиною - омбудсмен

Зокрема, він відзначив героїчні дії ЗСУ у селищі Дмитрівка, де українські військові на двох танках знищили посилену танкову роту ворога, а також велику кількість бронетанкової техніки.

За словами Арестовича, багато російської техніки захоплюється та передається на озброєння ЗСУ. Це свідчить про те, що наступальні дії йдуть вдало, зауважив радник глави ОП.

Читайте також: На Київщині загинув документаліст і фотограф Макс Левін

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-