Активізація ворога на Придністров’ї: жителів Одещини просять повідомляти про підозрілих осіб

Активізація ворога на Придністров’ї: жителів Одещини просять повідомляти про підозрілих осіб

Укрінформ
Через ризик активізації російських військових підрозділів у контрольованому рф Придністров'ї оперативне командування «Південь» закликало жителів прикордонних пунктів Одещини повідомляти правоохоронцям про виявлення підозрілих осіб.

Як повідомляє Укрінформ, відповідне звернення оприлюднив у Телеграмі офіцер оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«Тридцять восьма доба нашої мужньої оборони рідних земель від нашестя ворога. Деморалізований і озвірілий окупант продовжує вишукувати резерви і способи реалізації своїх підлих планів. Ворог наполегливо здійснює повітряну розвідку, тисне й атакує з неба», - йдеться у зверненні.

З огляду на це, наголосив полковник Назаров, «закликаємо мешканців прикордонних міст бути пильними і відповідальними. Не наражати себе на небезпеку. Але у разі виявлення підозрілих осіб негайно повідомляти відповідні підрозділи сил охорони та оборони регіону».

Офіцер ОК «Південь» запевнив, що всі ризики з моря, повітря і по суходолу командування враховує, а дії противника ретельно відстежує. Сили охорони та оборони – на сторожі кордонів та захисті регіону.

Незважаючи на ворожі напади, обстановка на Одещині залишається стабільною і контрольованою, підсумував полковник Назаров.

Як повідомляв Укрінформ, пославшись на Генштаб ЗСУ, зафіксовано "передислокацію підрозділів рф і так званої придністровсько-молдавської республіки з метою підготовки до ведення демонстрації готовності до наступу та, можливо, бойових дій проти України».

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-