Маріупольська міськрада призупинила мандати депутатам ОПЗЖ та партії Шарія

Маріупольська міськрада призупинила мандати депутатам ОПЗЖ та партії Шарія

Укрінформ
Маріупольська міська рада на позачерговій сесії призупинила повноваження депутатів ОПЗЖ та «Партії Шарія» на період воєнного стану. Сесія відбулася в форматі онлайн.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міськрада.

«Маріупольська міська рада - без антиукраїнських сил. На позачерговій сесії місцевої ради призупинено повноваження депутатів ОПЗЖ та «Партії Шарія» на період воєнного стану. Сесія відбулася в форматі онлайн», - йдеться у повідомленні.

У рішенні міськради зазначається, що у зв'язку з введенням в дію указом Президента України від 19 березня 2022 року №153/2022 рішення Ради національної безпеки та оборони України від 18 березня 2022 року «Щодо призупинення діяльності окремих політичних партій», керуючись ст. ст. 26, 59 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила призупинити на період дії воєнного стану будь-яку діяльність депутатів Маріупольської міської ради VIII скликання, які є членами політичних партій «Опозиційна платформа - За життя» та «Партія Шарія».

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-