Українські захисники знищили на Запоріжжі ворожу техніку

Українські захисники знищили на Запоріжжі ворожу техніку

Укрінформ
У Запорізькій області українські захисники знищили ворожу техніку і окупантів. 

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Днями бійці ТрО розбили кілька одиниць військової техніки російських окупантів. У звільненому селі Малинівка українські захисники знищили ворожий‌ БТР-82. А під Гуляйполем закінчила свій ганебний шлях бойова машина окупантів. Її частини розлетілися навкруги в радіусі 50 метрі», - йдеться у дописі.

Читайте також: На Запоріжжі українські військові захопили 5 одиниць ворожої техніки та знищили ще десяток

За інформацією з вищого штабу Сил оборони України, станом на вечір 28 березня, підрозділами Сил оборони Запорізького краю знищено шість окупантів, дванадцять - поранено, знищено три автомобілі, одна реактивна система залпового вогню «Град» та один БПЛА «Орлан 10».

Читайте також: На Запоріжжі українські військові звільнили від окупантів ще одне село

У соціальних мережах повідомляють, що до Енергодара прибуває все більше військових російської федерації. Вони поширюють пропагандистські листівки. Крім того, місцеві жителі повідомляють, що рашисти користуються інформаційним вакуумом та активно пересувають свою військову техніку в район Василівки.

У районі Степногірська російські окупанти проводили артилерійські обстріли позицій підрозділів Сил оборони Запорізького краю.

У селах Пологівського району - Костянтинівка, Чумацьке, Федорівка, Решетилівське - з 3 березня розмістилися окупанти. Вони розграбували магазини, місцевих з території не випускають.

24 лютого росія завдала ракетних ударів по українських містах, а потім розпочала масштабне вторгнення.

Російська армія обстрілює та знищує ключові об'єкти інфраструктури, здійснює масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет, вчиняє інші злочини проти людяності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-