На Запоріжжі українські військові захопили 5 одиниць ворожої техніки та знищили ще десяток

На Запоріжжі українські військові захопили 5 одиниць ворожої техніки та знищили ще десяток

Укрінформ
Захисники Запорізької області 24 березня захопили 5 одиниць ворожої техніки та знищили ще десяток. 

Про це повідомляється у Телеграмі Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

"Наші військові захопили 4 бронетранспортери, 1 танк, а також пошкодили 1 літак СУ-25, знищили 5 одиниць автомобільної техніки, 2 бойові машини МТ-ЛБ, 1 танк та 1 бронетранспортер", - йдеться у дописі.

За інформацією з вищого штабу Сил оборони України, захисники Запорізької області 24 березня завдяки чітким діям та військовій майстерності знищили 15 окупантів російської федерації, ще 11 - поранили.

Що стосується наших військ, то бойові зіткнення відбуваються щодня. Запеклі бої точаться у населених пунктах Кам’янське, Оріхів, Гуляйполе.

Особовим складом одного з підрозділ ТрО Запорізької області було проведено наступальну операцію, під час якої було звільнено село Малинівка Пологівського району. На цей час триває "зачистка" населеного пункту від диверсантів та залишків російських військових.

З радіоперехоплення стало відомо, що окупанти несуть втрати, але поповнюють свої польові медичні установи, а населений пункт Гуляйполе називають “Злым городом”.

Зазначається, що повністю окупованими залишаються населені пункти Любимівка та Новозлатопіль.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-