росіяни зняли відео у знищеному театрі Маріуполя, прогулюючись буквально по трупах - радник мера

росіяни зняли відео у знищеному театрі Маріуполя, прогулюючись буквально по трупах - радник мера

Укрінформ
російські загарбники зняли відео у знищеному ними Драматичному театрі Маріуполя, де загинуло щонайменше 300 мирних мешканців міста. При цьому вони продовжують повторювати свій фейк про штаб полку «Азов».

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Пропагандистська російська мразь виклала в мережу відео зсередини нашого Драматичного театру. Де, прогулюючись буквально по трупах цивільних маріупольців, розповідає про «вибух з середини штабу Азов». Дивуючись, що на померлих немає ані форми, ані касок, ані бронежилетів», - йдеться у повідомленні.

Андрющенко зауважив, що цинізм росіян давно нікого не дивує.

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня російські загарбники скинули бомбу і знищили Драматичний театр у Маріуполі. Там ховалися сотні людей - здебільшого жінки з дітьми. На землі біля театру великими літерами було написано слово "ДЕТИ". За кілька годин до удару росіяни заявили, що в театрі знаходиться штаб полку "Азов". Внаслідок бомбардування загинуло щонайменше 300 людей.

У Маріуполі російські війська спричинили жахливу гуманітарну катастрофу. Загарбники бомблять мирних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За інформацією мера Маріуполя Вадима Бойченка, у місті за час російської облоги загинуло майже 5 тисяч людей, з яких близько 210 - діти.

24 лютого за вказівкою президента рф володимира путіна розпочалося широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-