Агресори розганяють фейк про «заміновану» Одеську оперу

Агресори розганяють фейк про «заміновану» Одеську оперу

Укрінформ
Загарбники поширюють в інформпросторі фейковий вкид про нібито замінування будівлі Одеського академічного театру опери та балету.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі офіцер оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«Росія вже багато років розповсюджує фейки і пропагандистську брехню про Україну. А після відкритого нападу їхня кількість збільшилася в десятки разів. Мета чергового вкиду рашистів про нібито замінування Одеського національного театру опери та балету – дезорієнтувати українців, посіяти паніку, зневірити громадян і прикрити власні агресивні наміри щодо об'єктів культурної спадщини України», - зазначив Назаров.

За його словами, оборонці Одеси мають достатньо сил та засобів, щоб нога жодного загарбника не ступила на нашу священну землю. А історичне культурне надбання України й надалі радувало нас і наших співвітчизників повсякчас і завжди.

«Ми продовжуємо давати відсіч окупантам і на інформаційному фронті», - резюмував представник ОК «Південь».

Як повідомлялося, 26 березня голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко закликав жителів області не реагувати на смс-повідомлення, які розсилає ворог, в тому числі з погрозами та пропозиціями щодо «співробітництва».

«На українській землі єдине «сотрудничество», яке ви можете отримати, - наші кулі у ваші голови!» - заявив голова ОВА.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: uk.wikipedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-