П’ять областей України виходять із «червоної» зони карантину

П’ять областей України виходять із «червоної» зони карантину

Укрінформ
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про скасування "червоного" рівня епідемічної небезпеки у Закарпатській, Івано-Франківській, Луганській, Рівненській та Хмельницькій областях з 27 березня.

Як передає Укрінформ, про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов повідомив у Фейсбуці.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 27 березня 2022 року червоний рівень епідемічної небезпеки на території Закарпатської, Івано-Франківської, Луганської, Рівненської та Хмельницької областей", - ідеться у повідомленні.

Міністерству охорони здоров'я України доручили забезпечити розробку змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" в частині особливостей застосування обмежувальних протиепідемічних заходів на території регіонів у зв’язку з введенням з 24 лютого воєнного стану в Україні відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022.

Як повідомляв Укрінформ, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко поінформував, що станом на 22 березня в українських лікарнях перебувають більш як 4 тисячі хворих на COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-