У Маріуполі росіяни вивезли у невідомому напрямку персонал та пацієнтів міської лікарні

У Маріуполі росіяни вивезли у невідомому напрямку персонал та пацієнтів міської лікарні

Укрінформ
У Маріуполі росіяни насильно вивезли у невідомому напрямку лікарів та пацієнтів міської лікарні №1, а також мешканців міста, які ховалися у підвалах медзакладу від обстрілів.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Маріупольської міської ради, передає Укрінформ.

«За словами очевидців, окупанти насильно вивезли в невідомому напрямку медичний персонал, хворих та інших маріупольців, які ховалися від обстрілів ворога у підвалах медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на території лікарні знаходилось приблизно 700 людей. Скільки з них було депортовано, наразі невідомо. Інформація уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, російська агресія спричинила жахливу гуманітарну катастрофу в Маріуполі. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу, проти їхньої волі вивозять людей на територію рф.

Командир полку «Азов» заявив, що у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення зростає щодня і становить до 4 тисяч осіб, але реально оцінити це складно.

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що війська росії майже знищили місто, з нього необхідно евакуювати всіх цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-