У Києві і трьох областях тимчасово зачинять частину супермаркетів

У Києві і трьох областях тимчасово зачинять частину супермаркетів

Укрінформ
Мережі супермаркетів "Сільпо" та "Фора" з 21 березня тимчасово зачинять деякі магазини у Києві, Київській та Житомирській областях, а також два магазини у Чернігівській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба мережі.

"З 21 березня 2022 тимчасово зачиняємо деякі «Сільпо» у Києві та області, Житомирській області, а також два у Чернігівській. У той же час на цій території продовжують працювати 112 супермаркетів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, будуть тимчасово зачинені 23 магазини у Києві, 8 - у Київській області, магазин у Малині Житомирської області. Зазначається, що для відновлення роботи магазинів потрібно перебудувати логістичні маршрути та налагодити постачання товарів.

Крім того, про тимчасове закриття частини магазинів повідомила мережа "Фора". Зокрема, буде зачинено 16 магазинів у Києві, магазини в Ірпені, Гостомелі, Коцюбинському, Коростені, Глевасі, Гатному, Броварах, Вишневому та в інших населених пунктах Київської області.

Як повідомлялося, на початку березня в Україні було розроблено онлайн-мапу продовольчих магазинів із графіками роботи та актуальними даними. Карта відображає інформацію про магазини АТБ, КОЛО, Сільпо, Фора, Novus, Varus, Рукавичка та ЕКО маркет.

Карта з нанесеними продуктовими магазинами та актуальною інформацією щодо їхньої роботи опублікована за посиланням: https://bit.ly/3HycQhV.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-