«Нам потрібні системи ППО»: начальник поліції Маріуполя звернувся до Зеленського

«Нам потрібні системи ППО»: начальник поліції Маріуполя звернувся до Зеленського

Відео
Укрінформ
Начальник поліції Маріуполя Михайло Вершинін закликав Президента України Володимира Зеленського дати місту системи ППО.

Як передає Укрінформ, відповідне відеозвернення Вершиніна виклав у Фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Мене звуть Вершинін Михайло, я – патрульний поліцейський. Пане Президенте, зробіть так, щоб Маріуполь вижив. Нам потрібні системи ППО. Не маленькі ракети, які працюють на літаки агресора – нам потрібні нормальні системи ППО», – поінформував начальник поліції Маріуполя.

Він зазначив, що «ми не знаємо точно, чи залишимося ми живі, коли ви будете дивитися це звернення, але знайте, що така доля може бути у кожного міста України».

Вершинін уточнив, що у Маріуполі під завалами гинуть діти, люди похилого віку. За його словами, вони не можуть потім виїхати із міста і сидять вже багато днів без води і світла.

«Панове, які вирішують долю світу! Наразі Україна – це та держава, яка показує усім силу і міць маленької країни, яка бореться з таким монстром, як росія. Не дозволяйте їм знищувати нас. Усе у ваших силах. Дайте нам системи ППО», – сказав Вершинін.

Також відомо, що на Миколаївщині російські війська обстріляли житловий сектор міста Снігурівка – одна людина загинула, зруйновано два будинки і гараж.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти країни-агресора.

Міжнародний суд ООН 16 березня зобов’язав рф негайно припинити вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-