У Маріуполі потрапила в полон волонтер-парамедик Тайра

У Маріуполі потрапила в полон волонтер-парамедик Тайра

Укрінформ
У полон до російських агресорів у Маріуполі потрапила волонтер-парамедик Юлія Паєвська, відома під позивним Тайра.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку розповіла народна депутатка VIII скликання Оксана Корчинська.

"Сьогодні, о 16-й годині в Маріуполі, була взята в полон наша посестра, відомий волонтер-парамедик Тайра. Вам всім відомо, що Тайра врятувала тисячі життів українців. Це людина, яка присвятила останні 8 років порятунку життів українців. Останні дні Тайра вивозила в Маріуполі, рятувала наших цивільних поранених. Сотні і сотні наших поранених, врятованих в Маріуполі завдяки роботі Тайри і ії водія Сергія. Останній зв'язок був о 16-й годині, люди бачили, як на районі, коли Тайра якраз виїхала на допомогу пораненим, ії взяли", - сказала Корчинська.

За її словами, це підтвердила людина, яка була в той час з волонтеркою.

Корчинська наголосила на максимальному розголошенні цієї інформації та повідомила, що також про це поінформовано Офіс Президента, головнокомандувача ЗСУ.

"Від розголошення залежить життя Юлії Паєвської. Від нас із вами зараз залежить життя наших волонтерів ", - сказала Корчинська.

Як повідомлялося, 11 березня російські загарбники викрали мера Мелітополя Івана Федорова. Близько 10 осіб увірвалися до кабінету, натягнули йому на голову чорний пакет і відвезли автомобілем в невідомому напрямку.

16 березня мера Мелітополя звільнили з полону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-