У центрі Маріуполя загарбники знищили Драматичний театр, де ховалися сотні людей

У центрі Маріуполя загарбники знищили Драматичний театр, де ховалися сотні людей

Укрінформ
У центрі Маріуполя російські загарбники скинули бомбу і знищили Драматичний театр, де ховалися сотні людей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Сьогодні рашистські війська цілеспрямовано та цинічно знищили Драматичний театр у самому серці Маріуполя. Літак скинув бомбу на будівлю, де ховалися сотні мирних маріупольців. Оцінити масштаб цього жахливого та нелюдського вчинку поки що неможливо, бо в місті тривають обстріли житлових кварталів», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина Драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, що розташоване в будівлі. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

«Неможливо підібрати слова, якими можна було б описати рівень жорстокості та цинізму, з яким російські окупанти знищують мирне населення українського міста біля моря. У прицілі ворога залишаються жінки, діти, люди похилого віку. Це абсолютно беззбройні мирні люди. Очевидно, що єдиною метою російської армії є геноцид українського народу», – підкреслили у міськраді.

Там наголосили, що скільки б не минуло часу, українці ніколи не пробачать жодної жертви, жодної краплі крові, пролитої через цю божевільну війну.

Як повідомлялося, станом на 13 березня 2 тис. 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

Росіяни спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-