На базі Львівської медичної академії відкрили гуманітарний штаб

На базі Львівської медичної академії відкрили гуманітарний штаб

Фото
Укрінформ
У приміщенні Львівської медичної академії імені Андрея Крупинського відкрили гуманітарний штаб для людей, які евакуювалися з міст та областей активних бойових дій.

Про це у Фейсбуці повідомила Львівська обласна рада, передає Укрінформ.

Зазначається, що відтепер у приміщенні КЗВО ЛОР "Львівська медична академія імені Андрея Крупинського за адресою вул. Дорошенка, 70 функціонуватиме гуманітарний штаб для людей, які евакуювалися з міст та областей активних бойових дій.

Тут усі, хто потребує, зможуть отримати необхідний їм одяг та взуття, будь-якого розміру для дітей та дорослих.

«Ми будемо поповнювати запаси щодня. Закликаємо також усіх, хто має таку можливість приносити речі, їх тут посортують і зможуть передати безпосередньо потребуючим», - розповіла заступниця керуючого справами обласної ради Мирослава Туркало.

Центр видачі одягу і взуття для вимушено переселених осіб працюватиме на видачу щодня з 9.00 до 17.00 (без вихідних). Опісля волонтери займатимуться оновленням потреб.

Туркало також повідомила, що у центр запрошуються волонтери, які мають місцеву прописку. Передбачається чергування волонтерських груп.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-