У Маріуполі знищили російського загарбника з морської піхоти

У Маріуполі знищили російського загарбника з морської піхоти

Укрінформ
У Маріуполі знищили російського загарбника з морської піхоти, яку називають "елітою" російських військ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба у Фейсбуці.

"Продовжуємо давати відсіч оркам у Маріуполі. Косимо так звану еліту - рашистських морпіхів. Колишній власник шевронів і нашивок (на фото) уже «асвабаділся» і ніколи не доїсть свій сухпай", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі з Маріуполем обмежений зв'язок, але коли є нагода прикордонники повідомляють, що разом з бійцями ЗСУ та НГУ боронитимуть місто та містян і безжально битимуть загарбників, незважаючи на те, шеврони яких спецпідрозділів ті носять.

На фото, опублікованому від Держприкордонслужби, на одній із нашивок є прізвище та ініціали загарбника "Чобанян А.А.".

Як повідомлялося, станом на 13 березня 2 тис. 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації. Росіяни спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не маючи змоги перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-