На Одещині заборонили підвищувати ціни на продукти, ліки та пальне

На Одещині заборонили підвищувати ціни на продукти, ліки та пальне

Укрінформ
Влада Одещини заборонила підвищувати ціни на товари першої необхідності - деякі продукти, лікарські препарати, пальне.

Як передає Укрінформ, таку заяву оприлюднив очільник Одеської військової адміністрації Максим Марченко у Телеграмі.

«Тримаємо на контролі безперебійне постачання борошна, цукру та гречки. Також видав розпорядження щодо контролю заборони підвищення цін», - зазначив Марченко.

Зауважимо, що з огляду на воєнний стан у деяких торговельних мережах, наприклад, у супермаркетах «Сонячний» (місто Вилкове), універсамі «Тургенівський» (місто Кілія), у магазинах мережі «Бурьонка», з’явились соціальні полиці з безкоштовними товарами першої необхідності, над якими розмістили написи «Можеш – поклади, потребуєш візьми». Завдяки тому, що деякі сільгоспвиробники, наприклад, підприємство «Титан», як повідомляє «Кілія інформ», надає магазинах безкоштовно деякі товари першої необхідності.

Нагадаємо, Кабмін України ухвалив рішення про контроль за цінами на деякі продукти, лікарські препарати, паливо. Обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією та Держлікслужбою дозволено здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки, вбивають мирне населення.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-