Людям із вразливих категорій вже доставлено 100 тисяч продуктових наборів

Людям із вразливих категорій вже доставлено 100 тисяч продуктових наборів

Укрінформ
За програмою «Мільйон продуктових наборів» вже 100 тисяч продуктових наборів доставлено людям із вразливих категорій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство соціальної політики.

"За програмою «Мільйон продуктових наборів» людям доставлено вже 100 000 наборів... Продуктові набори з продуктів тривалого зберігання отримали люди з вразливих категорій в Донецькій, Луганській, Київській та Харківській, Запорізькій областях", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в суботу більше 25 тисяч наборів надійшли до Запорізької області.

На сьогодні зібрано понад 900 тонн різноманітних продуктів, з яких близько 700 тонн уже доставлено людям. У набори входять різні крупи, макарони, м’ясні та овочеві консерви, олія, цукор, борошно, печиво, повидло.

Продукти отримують люди з найуразливіших категорій. Насамперед доставки відбуваються в області, які найбільше постраждали він воєнних дій. Збір потреб та доставку продуктів адресатам забезпечують обласні соціальні служби.

Програма «Мільйон продуктових наборів» реалізується з ініціативи та координації Мінсоцполітики та Мінагрополітики, у співпраці з благодійною організацією «Благодійний фонд Івана Чайківського «Покрова», а також з виробниками харчових продуктів, підприємствами та людьми, які долучились до забезпечення продуктовими наборами постраждалих від активних бойових дій.

Як повідомлялося, 5 березня Міністерство соціальної політики розпочало постачання в регіони продуктових наборів від українських виробників для постраждалих від війни та людей з вразливих категорій.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-